TANUSÍTVÁNYOK:

tanusitvanyok


    Regisztrációs száma:
        MVP-006043

Pályázatok:

2019.10.14.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSUL MEG A KOMPLEX VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A FLEXKOMFORT KFT.-NÉL.

Projekt megnevezése: Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése a FLEXKOMFORT Kft.-nél Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-3.2.2-8-2-4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása

Projekt helyszíne: Debrecen
Megítélt összeg: 14 056 800 Ft

Megítélt kölcsön összege: 14 060 314 Ft
Támogatás aránya: 40 %
Támogatási döntés dátuma: 2019.10.14


Versenyképességünk megtartásának egyik feltétele, ha lépést tudunk tartani a kor technikai elvárásaival, kihasználva az infokommunikációban rejlő lehetőségeket. Kiemelt célunk a cégünk versenyképességének javítása, valamint a digitális előmozdítása. A digitális fejlődést figyelembe véve egyre fontosabbá vált vállalkozásunk számára is egy komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése.

Cégünk hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánjuk elősegíteni a belső vállalati folyamatok hatékonyságának és a szolgáltatások minőségének javításával, a hatékony tudásmenedzsment érdekében a különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási és ügyfélkapcsolati, csoportmunka, távmunka stb.) rendszerek, megoldások bevezetésével és összehangolásával, a felhőalapú és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésével és használatával.

Az általunk kiválasztott rendszer összetett, segítségével teljes képet láthatunk a vállalatról. A kiválasztásnál a legfontosabb szempont a rendszer rugalmassága, testre szabhatósága, átláthatósága volt. A rendszer használatával az árbevétel növekedését kívánjuk elérni. Arra törekszünk, hogy a vállalatirányítási rendszer bevezetésével megkönnyítjük minden egyes dolgozó munkáját és hogy ennek sikeres bevezetését a csoportmunka elismerésén kívül saját érdemének is tekintse.

További információ kérhető:
Molnár Zsolt, ügyvezető igazgató
info@flexkomfort.hu
www.flexkomfort.hu          
  

----------------------------------------------------------------

2019.09.10.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERZŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM A FLEXKOMFORT KFT.-NÉL

A Flexkomfort Kft 7,9 millió forint visszatérítendő, uniós támogatást nyert a GINOP-8.3.5-18/B Hitelprogram a Flexkomfort Kft.-nél című pályázati kiírás során az Európai Szociális Alap és a központi költségvetési irányzat támogatásával. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A Kedvezményezett neve: Flexkomfort Tervező, Szolgáltató és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság. A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia korszerűsítése célú hitelprogram.
A projekt célja: készletbeszerzés. 
A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B. 
A visszatérítendő támogatás típusa: hitel.
A visszatérítendő támogatás összege: 7 902 450 Ft

További információ kérhető:
Molnár Zsolt, ügyvezető igazgató
info@flexkomfort.hu
www.flexkomfort.hu

       
  

----------------------------------------------------------------

2019.04.01

SAJTÓKÖZLEMÉNY

MUNKAHELYI KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA A FLEXKOMFORT KFT-NÉL

A Flexkomfort Kft. uniós támogatást nyert a GINOP-6.1.6-17-2018-00998 Munkahelyi képzések támogatása a Flexkomfort Kft-nél című pályázati kiírás során az Európai Szociális Alap és a központi költségvetési irányzat támogatásával. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.


A Kedvezményezett neve: Flexkomfort Tervező, Szolgáltató és Kivitelező Korlátolt. Felelősségű Társaság A projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása a Flexkomfort Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-0098 Szerződött támogatás összege:
4 178 000 Ft. A támogatás mértéke (%-ban): 100%

Pályázó neve: FLEXKOMFORT Tervező, Kivitelező, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:  GINOP-6.1.6-17. Munkahelyi képzések támogatása a Flexkomfort Kft-nél.
Szerződés száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00998
Támogatás összege (Ft): 4 178 000
Összköltség (Ft): 4 178 000
Támogatás mértéke: 100 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2019.04.01.
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.04.08.


A Flexkomfort Kft a beruházásnak köszönhetően 19 fő munkavállaló számára biztosít különböző a munkakörükhöz kapcsolódó képzési lehetőséget.
A projekt során a szakemberek OKJ végzettséget adó Építő-és anyagmozgató gép kezelője végzettséget szerezhetnek, ami feljogosítja őket a munkavégzéshez használt munkagépek biztonságos üzemeltetésére. Stresszkezelő tréningen vesznek rész, ahol olyan technikákat sajátíthatnak el, mellyel a munkavégzés során keletkezett stresszt tudják majd könnyebben feldolgozni, ami kihatással lehet a munkavállalók egészségügyi és mentális egészségi állapotának megőrzésére.
A munkavállalók képzésekre fordított munkaidő kiesés költségének egy részét megtéríti a program a Flexkomfort Kft-nek.

A fejlesztés sorána Flexkomfort Kft munkavállalóinak tudása tovább gyarapodik, a program segítségével felkészültebb és a feladatait hatékonyabban ellátó, korszerű szakmai ismeretekkel rendelkező humán állomány alakul ki, ami a mai magas szolgáltatási igényeket is ki tudja szolgálni a megrendelések során. A Flexkomfort Kft vezetősége a jövőbeni terveinek alapját a képzett munkaerőben és a piaci keresletre gyorsan reagálni képes állományban látja.

A projekt várható befejezése 2021. január

További információ kérhető:
Molnár Zsolt, ügyvezető igazgató
info@flexkomfort.hu
www.flexkomfort.hu          
  

----------------------------------------------------------------


  2017.09.28

SAJTÓKÖZLEMÉNY

GYAKORNOKI PROGRAM A FLEXKOMFORT KFT-NÉL

A Flexkomfort Kft 11,84 millió forint vissza nem térítendő, uniós támogatást nyert a GINOP-5.2.4-16-
2016-01617 Gyakornoki program a Flexkomfort Kft-nél című pályázati kiírás során az Európai Szociális
Alap és a központi költségvetési irányzat támogatásával. A projekt a Széchenyi 2020 program
keretében valósul meg.


A Kedvezményezett neve: Flexkomfort Tervező, Szolgáltató és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság A projekt címe: Gyakornoki program a Flexkomfort Kft-nél A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01617 Szerződött támogatás összege: 11 884 575 Ft A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A Flexkomfort Kft a beruházásnak köszönhetően 4 fő pályakezdő fiatal munkavállaló számára biztosít munkatapasztalat szerzési lehetőséget. A fiatalok munkabérét és járulékait vissza nem térítendő forrásból tudja finanszírozni a cég kilenc hónapon keresztül. A projekt során a fiatal szakembereket (központi fűtés és gázhálózat szerelő, csőszerelő és épületgépész technikus) magasan képzett mentorok fogják irányítani és folyamatos visszajelzésekkel segítik a szakmai ismereteik elmélyülését, melynek köszönhetően a jövőben szakmailag felkészülten létesíthetnek majd munkaviszonyt és enyhíthetik a szakemberhiányt. A fejlesztés során eszközbeszerzés is megvalósul, amely a pályakezdő fiatalok foglalkoztatása során a mindennapi feladatok elvégzéséhez elengedhetetlenek és emellett összhangban van az állományi létszám növekedéséből adódó bővítés szükségességével. A beszerzés a gyakornokok munkakörülményeinek és a szolgáltatások minőségének javítása érdekében valósul meg.

A projekt várható befejezése 2019.tavasza

További információ kérhető:
Molnár Zsolt, ügyvezető igazgató
info@flexkomfort.hu
www.flexkomfort.hu